-25%

quote kaarten, grote dingen

Vorige Artikel 15 van 28 Volgende
€ 1,49 € 1,12 (inclusief btw)

*   1 kaart
*   A6
*   van natuurkarton, 324 g/m²
*   bijna blanco achterkant

Ik ben ontzettend trots dat ik kaarten met Quotes van Levi uit mag brengen! Ik leerde Levi een tijdje terug kennen en was erg onder de indruk van wat hij doet, hoe hij naar dingen kijkt en wat (en vooral hoe) hij doet om zijn gedachten met anderen te delen.

Levi Noë is schrijver, dichter, docent, ambassadeur voor de zorg en verhalenverteller
én quotes schrijver. Hij is hiermee begonnen omdat hij het leuk vindt om iets krachtigst te kunnen schrijven in een kort zinnetje. Het liefst steekt hij bestaande spreekwoorden in een nieuw jasje. 

In 2017 studeerde hij af aan de Herman Brood Academie. Verder geeft hij workshops, schrijft gedichten op maat voor particulieren en bedrijven en spreekt over zijn werk als zorgverlener op scholen, congressen en symposiums. Ook plaatste hij zich voor het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam 2021. 

Wil je al zijn werk bekijken? Volg hem dan op Instagram: mijnnaamislevi

 

Je kunt je kaartje opsturen, los geven, of aan je cadeau doen. Bevestig hem met elastisch koord (Daarvoor kun je er eventueel een klein gaatje in maken) of maak hem vast met een leuk clipje of klemmetje

Vind je dit kaartje zó leuk, zet hem dan in een kaarthoudertje, dan kun je er elke dag naar kijken ;-) 

Als je, je kaart in een enveloppe wil versturen, kun je ook een bijpassende sluitzegel/sticker gebruiken om deze dicht te plakken. En weet je dat je cadeauzakjes ook heel goed als enveloppe kan gebruiken!? Kies dan niet een te drukke, of schrijf het adres op een witte sticker/wit briefje en plak die er op. Want je adres moet natuurlijk wel goed leesbaar zijn. Voor de ansichtkaarten kun je het beste maat M van de vlakke zakjes gebruiken.

© 2016 - 2022 leukverpakt | sitemap | rss