vlak zakje summer party, summer sparkle mint 5 stuks L

Artikel 1 van 122 Volgende
€ 1,79 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

*   5 zakjes
*   17 x 25 cm

*   FSC keurmerk

Zakjes zijn voor inpakgemak! Ze zijn er in veel verschillende maten en in nog veel meer verschillende kleuren en met verschillende afbeeldingen. Zo is er altijd wel een zakje dat jij mooi vindt, of die bij de gelegenheid waar jij hem voor wil gebruiken past.
Het zakje heeft een klepje dat je om kunt vouwen en dicht kunt plakken met een 
sluitzegel of sticker. Dat is niet alleen snel en makkelijk, maar omdat er enorm veel stickers zijn met verschillende teksten en afbeeldingen, kun je er altijd één kiezen die toepasselijk is! Stickers om te bedanken, voor een verjaardag of feestje, voor iemand die je lief vindt, voor speciale dagen, noem maar op!

Je kunt ook een knijpertje of klemmetje gebruiken. Het is extra leuk als je bij dat klemmetje nog een kaartminikaart of label klemt. 

Dit is een zakje van papier, zonder bodem. Een vlak zakje dus. Ideaal voor plattere en kleinere cadeautjes, maar ook voor cadeaubonnen en kaarten. Je kunt ze ook als enveloppe gebruiken! Heb je een wat groter cadeau, of niet zo plat, gebruik dan een blokbodemzak

Forest Stewardship Council (FSC) FSC is een internationaal keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het stelt strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer. Elke boom die gekapt wordt om te gebruiken voor productie, plaatst men een nieuwe boom voor terug. Dit artikel is een FSC gecertificeerd product.

© 2016 - 2022 leukverpakt | sitemap | rss