Binnen 14 dagen mag je aangeven of en welke producten worden geretourneerd. Na de retourmelding heb je 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen.

Je vindt hier je herroepingsformulier

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

De verzendkosten van de retourzending van desbetreffende artikelen komen voor je eigen rekening. Ik raad je aan het/de product(en) met een track & trace code te verzenden, zodat er geen onduidelijkheid bestaat over het wel of niet aankomen van de geretourneerde producten.
Zodra ik de retourzending (conform de hierboven gestelde voorwaarden) heb ontvangen, zal ik binnen 5 dagen het bedrag van de producten crediteren. 

Wanneer je de bestelling ongefrankeerd retourneert ben ik genoodzaakt kosten a €12,50 in rekening te brengen.

Wanneer je een product wilt ruilen, kun je het huidige product retour sturen en moet je een nieuwe order plaatsen met het product dat je graag wilt ontvangen. 

Vertoont je product (onverwacht) gebreken, neem dan contact met mij op. Dan probeer ik een passende oplossing te vinden.

 

© 2016 - 2023 leukverpakt | sitemap | rss