Veel van onze artikelen kunnen als brievenbuspakketje verzonden worden. Hiervoor wordt €4,29 berekend.  
Bij bestellingen die niet in de brievenbus passen betaal je €6,49 Deze worden als pakket verzonden. In de maanden november en december rekent de post een 'drukte toeslag' van €0,25 die wordt doorberekend.
Bij bestellingen binnen Nederland boven €100,00 betaal je geen verzendkosten. 

Er is een uitzondering op pakketten die zwaarder zijn dan 23 kilo. Hiervoor wordt €13,25 gerekend. Is je pakket zwaarder dan 30 kilo, moet er een extra pakket verzonden worden en komen daar de bijbehorende verzendkosten weer bij. 

Wil je iets kleins en lichts opgestuurd hebben kan ik me voorstellen dat je het zonde vindt om €4,29 aan verzendkosten te betalen. Dat kan als je complete bestelling, inclusief verpakking, minder dan 100 gram weegt. Als ik je bestelling met postzegels verstuur, heb ik geen zicht meer op waar je order zich bevindt en of hij aangekomen is. Het risico voor het versturen met postzegels is voor jezelf. 

Je bestelt via de site en kiest voor de optie afhalen, dan heb je namelijk geen verzendkosten. Daarna zet je bij opmerkingen dat je je order graag met postzegels verstuurd wilt hebben. Zodra je order binnen is bij jou, zie je hoeveel postzegels erop moesten en kun je dat bedrag overmaken naar: 
NL 24 INGB 0007 2455 85 onder vermelding van: verzendkosten en je ordernummer. 

Je betaalt de verzendkosten dus pas achteraf, als je je order binnen hebt! 

Een postzegel kost €1,01 Deze postzegels zijn blauw. 
Als er een cijfer 2 op de postzegel staat, betekent dat, dat dit twee postzegels zijn en kost deze €2,02 Deze postzegels zijn groen. 
Zit er een postzegel 2 en een postzegel 1 op, zijn de kosten €3,03 etc... 

Wanneer je het pakket wilt komen ophalen, kun je kiezen voor de optie "afhalen". Er worden dan uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht!

Controleer het adres dat je opgegeven hebt en nu in je orderbevestiging staat goed! Als je een fout adres opgeeft en het pakket daardoor verkeerd bezorgd wordt, of retour gestuurd wordt, zijn de verzendkosten van het nogmaals opsturen namelijk voor je eigen rekening. Ook als je je order, omdat hij teruggestuurd is, wilt annuleren en je het bedrag van je bestelling retour wilt ontvangen, worden de reeds gemaakte verzendkosten niet teruggestort, maar alleen het bedrag van de producten

Voor het verzenden van een bestelling naar het buitenland, hanteer ik de tarieven van MyParcel
België €8,75 
Duitsland €8,75

 

 

© 2016 - 2023 leukverpakt | sitemap | rss