Bi Happy ♡ Leukverpakt Inpakworkshop

De leukste workshop op de allerleukste locatie.

Bi Happy Creations en Leukverpakt sloegen de handen ineen! Bianca leert jou alle ins and outs over het inpakken, geeft je de tips en maakt jou een pro. Maar dan wel in  de gezellige werkruimte van Leukverpakt.nl. Omringt door alles dat het hart van een inpak fanaat sneller doet kloppen. 

Je ontvangt een prachtig pakket ter waarde van €25 bij aanvang van de workshop. Tijdens de workshop maak je, voor het oefenen, gebruik van oefenmaterialen (basispapier). Is het tijd voor het echte werk? Dan komen de rollen cadeaupapier uit het pakket goed van pas. Het pakket zit vol met de leukste labels, stickers, kaarten, linten en meer. Deze mag je gebruiken tijdens de workshop, maar er is buiten het pakket om ook een ruime keuze aan de leukste inpak-goodies. Uiteraard mag je, na afloop, de rest van het pakket mee naar huis nemen.  En geloof ons, die zal dan nog altijd bomvol leuks zitten. 

Heb je al wat in je hoofd en wil je zeker weten dat hetgeen jij wilt gebruiken voor je klaar ligt? Bestel dan in de dagen vóór jouw workshop begint en vermeld dat je wil dat je bestelling klaar ligt bij de door jou geboekte workshop. Dan staat alles wat je zéker wil kunnen gebruiken die dag voor je klaar! (kies voor de optie afhalen bij het bestel proces, dan heb je geen verzendkosten)

De workshop duurt ongeveer 2.5-3 uur. Binnen deze tijd zal Bianca eerst de basis uitleggen, waarna jullie aan de gang gaan met de oefen doosjes. Wanneer dat onder de knie is, gaan we verder met de échte cadeaus. In de workshop komen verschillende inpaktechnieken aan bod en is er voldoende ruimte voor vragen en extra tips & tricks. Zo heb je aan het einde van de workshop altijd een leuke vaardigheid erbij en zijn jouw cadeaus alvast klaar om iemand blij te verassen. Heb je geen echte cadeaus om in te pakken, geen probleem. Er zijn genoeg doosjes om in te pakken. 

Alle workshops zijn inclusief inpakmaterialen*, gebruik van gereedschap, koffie en thee, iets lekkers in de pauze en doosjes om mee te oefenen. 

*luxe inpakpapier uit het pakket, lint, touw, stickers, labels, kaartjes, decoratie en tape.

Eerstvolgende data

16 september 2022 | 19:00 uur 

🍁Thema Gouden Herfst:  Tijdens deze workshop leer je alles van een fijne en strakke basis techniek, tot prachtige vouwtechnieken en alles er tussen in. Uiteraard ontvang je na afloop een goed gevulde goodiebag, in prachtige warme tinten.

14 oktober 2022 | 19:00 uur 

🎠Thema Happy Kids/Sinterklaas: Tuurlijk, kinderen worden altijd blij van cadeaus. Maar met de inpaktechnieken en grappige trucjes uit deze workshop, wordt krijgen en uitpakken helemaal een feestje. De technieken welke gebruikt worden in deze workshop, lenen zich perfect voor de Sinterklaas cadeaus. De goodiebag komt dan ook in twee varianten. Happy Kids of Sinterklaas.

4 november 2022 | 19:00 uur

🎁Thema Vrolijke Sint:  De technieken welke gebruikt worden in deze workshop, lenen zich perfect voor de Sinterklaas cadeaus, maar maken kindercadeaus eigenlijk het hele jaar door een feestje. En om jou een eind op weg te helpen met jouw cadeaus, pakken we deze gelijk in, tijdens de workshop (maximaal 5 en afhankelijk van tijd).   De goodiebags zijn ook helemaal afgestemd op Sinterklaas. Zodat je thuis lekker verder kunt met inpakken.

9 december 2022 | 19:00 uur

🎅🏻Thema Lekker Kerstig:  De Kerstperiode is natuurlijk dé tijd voor prachtig ingepakte cadeaus. Tijdens deze workshop maken we gebruik van extra luxe materialen en extraatjes als kerstgroen, belletjes en luxe linten. Je mag, na het oefenen, jouw eigen kerstcadeaus inpakken (maximaal 5 en afhankelijk van tijd), zodat je deze thuis meteen onder de kerstboom kunt leggen. Ook de goodiebag is extra gevuld met prachtige kerstartikelen. 

Je kunt je opgeven via: DEZE link. Dan ga je automatisch naar de website van Bihappicreations waar je je in kunt schrijven. 

Kosten
Standaard - €45 per persoon 

Sinterklaas - €49 per persoon

Kerst - €55 per persoon

 

Goed om te weten

  • Tijdens de workshop mag er gebruik gemaakt worden van alle aanwezige materialen. Wil je extra materiaal mee naar huis nemen, voor thuisgebruik, dan is dit in overleg mogelijk en altijd tegen betaling. 
  • Wanneer het minimum van 4 deelnemers niet gehaald wordt, zijn wij genoodzaakt de workshop te annuleren, dan wel samen te voegen met een andere datum.
  • Alle voorwaarden betreft de workshops vindt je hier
  • Voor bedrijven/ winkels gelden afwijkende tarieven en voorwaarden. Neem, voor meer info, contact op via info@bihappycreations.nl
© 2016 - 2022 leukverpakt | sitemap | rss