Bi Happy ♡ Leukverpakt Inpakworkshop

De leukste workshop op de allerleukste locatie, vanaf april slaan Bi Happy Creations en Leukverpakt de handen ineen! Bianca leert jou alle ins and outs over het inpakken, geeft je de tips en maakt jou een pro. Maar dan wel in  de gezellige werkruimte van Leukverpakt.nl. Omringt door alles dat het hart van een inpak fanaat sneller doet kloppen. 

Je ontvangt een prachtig pakket ter waarde van €25 bij aanvang van de workshop. Tijdens de workshop maak je, voor het oefenen, gebruik van oefenmaterialen (basispapier). Is het tijd voor het echte werk? Dan komen de rollen cadeaupapier uit het pakket goed van pas. Het pakket zit vol met de leukste labels, stickers, kaarten, linten en meer. Deze mag je gebruiken tijdens de workshop, maar er is buiten het pakket om ook een ruime keuze aan de leukste inpak-goodies. Uiteraard mag je, na afloop, de rest van het pakket mee naar huis nemen.  En geloof ons, die zal dan nog altijd bomvol leuks zitten. 

De workshop duurt ongeveer 2.5-3 uur. Binnen deze tijd zal Bianca eerst de basis uitleggen, waarna jullie aan de gang gaan met de oefen doosjes. Wanneer dat onder de knie is, gaan we verder met de échte cadeaus. In de workshop komen verschillende inpaktechnieken aan bod en is er voldoende ruimte voor vragen en extra tips & tricks. Zo heb je aan het einde van de workshop altijd een leuke vaardigheid erbij en zijn jouw cadeaus alvast klaar om iemand blij te verassen. Heb je geen echte cadeaus om in te pakken, geen probleem. Er zijn genoeg doosjes om in te pakken. 

Alle workshops zijn inclusief inpakmaterialen*, gebruik van gereedschap, koffie en thee, iets lekkers in de pauze en doosjes om mee te oefenen. 

*luxe inpakpapier uit het pakket, lint, touw, stickers, labels, kaartjes, decoratie en tape.

 

Eerstvolgende data

10 juni 2022 | 19:00 uur 

☀️Thema Summer Vibes: Tijdens deze workshop leer je alles van een fijne en strakke basis techniek, tot prachtige vouwtechnieken en alles er tussen in. Uiteraard ontvang je na afloop een goed gevulde goodiebag, helemaal in zomerse sferen. 

24 juni 2022 | 19:00 uur 

🎠Thema Happy Kids: Tuurlijk, kinderen worden altijd blij van cadeaus. Maar met de inpaktechnieken en grappige trucjes uit deze workshop, wordt krijgen en uitpakken helemaal een feestje. De goodiebag is uiteraard helemaal aan het thema aangepast. 

 

Je kunt je opgeven via: DEZE link. Dan ga je automatisch naat de website van Bihappicreations waar je je in kunt schrijbven. 

© 2016 - 2022 leukverpakt | sitemap | rss