Tissuepapier is zacht, vederlicht papier met een mooie uitstraling. Het wordt ook wel zijdepapier of vloeipapier genoemd.

Plak het papier een keer dicht met een leuke sticker/sluitzegel of washi tape, in plaats van met gewoon plakband. Maak je cadeau nog mooier door bijpassend lint, koord of bakers twine te gebruiken.

Je kunt tissuepapier gebruiken als opvulling van zakjes, cadeautasjes en dozen, maar je kunt er ook, (voorzichtig) mee inpakken. Zeker de iets dikkere versie leent zich hier prima voor! Om een bos (zelf geplukte) bloemen staat het ook erg mooi. Weer eens wat anders dan het papiertje van de supermarkt of bloemenwinkel. Een fles (wijn, bubbels, sterke drank, fris, …) laat zich makkelijker in een tissuepapiertje rollen dan in gewoon cadeaupapier!

Wat ook erg leuk is in combinatie met tissuepapier, is transparant folie (je koopt dat bij Action, Blokker of Hema en vast nog wel ergens anders). Knip eerst het folie op maat, een beetje ruim! Strooi daar confetti of glitters op. Je hebt tegenwoordig heel veel keus in vorm, formaat en materiaal! Dan leg je het tissuepapier erboven op. Nu pak je je cadeau er mee in. Dit geeft een superleuk effect en je kunt je cadeau een thema mee geven. Roze of blauwe confetti bij een geboorte, pepernoten ertussen met Sinterklaas etc.

Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.
© 2016 - 2023 leukverpakt | sitemap | rss