Iets leuks geven is minstens net zo leuk, of misschien nog wel leuker, als iets krijgen. Dat geldt ook voor echte post en een persoonlijk kaartje. 
Stuur eens een handgeschreven kaart in plaats van een berichtje via je mobiel. Verras iemand met een leuke, lieve, opbeurende kaart. Of laat weten dat je trots op hem bent, aan haar denkt of stuur er gewoon zomaar één. 
Een handgeschreven (cadeau)kaartje laat zien dat je de moeite hebt genomen voor de ander. Een appje is zo gestuurd, en ook zo weer vergeten, terwijl een kaartje een tastbare herinnering blijft.

Er zijn ook genoeg kaarten die zó leuk zijn, of zó een pakkende tekst hebben, dat je ze voor jezelf wil kopen. Je kunt ze mooi neerzetten in een kaarthoudertje of in een lijstje stoppen.

We hebben kaartjes voor heel veel gelegenheden en in allemaal soorten en maten. Keus genoeg dus! 

Hang je kaart(je) aan je cadeau, stuur hem met de post of leg hem op tafel voor als je partner thuis komt. Stop hem stiekem in de tas van je vriendin, of op het kussen van je lief. Je zal de ander er sowieso mee verrassen! 

Als je, je kaart in een enveloppe wil versturen, kun je ook een bijpassende sluitzegel/sticker gebruiken om deze dicht te plakken. En weet je dat je cadeauzakjes ook als enveloppe kan gebruiken!?

 

Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.
© 2016 - 2023 leukverpakt | sitemap | rss